Effektfönster


Effektfönster är ett varumärke som ägs av Netray AB i Kristianstad. De tillverkar 3-glas fönster med låga U-värden och finns att köpa som vridfönster, fönsterdörrar och fasta fönster. Många av fönstren är aluminiumbeklädda ramar med kärna av trä.

Fönstren säljs online av Hemfint.se och finns i olika utformningar. Alla fönstren har fabriksgaranti på 2 år. Glasen lämnar de 5 års garanti på.

Exempel på Effektfönsters aluminiumfönster

3-glas aluminiumfönster utåtgående – 2-Luft – U-värde 1,1

3-glas aluminiumfönster utåtgående - 2-Luft - U-värde 1,1

Sidohängt aluminiumfönster med bra isoleringsförmåga med ett U-värde på låga 1.1. Fönstren finns som ett, två och tre luft. Det går att lägga till spröjs, annat glas än klarglas och spaltventiler.

» Grundpris för 8 dm x 5 dm är 3395 kr

Fönsterdörr – 3-glas – Aluminium – U-värde: 1,1

Aluminiumbeklädd fönsterdörr från Effektfönster

Aluminiumbeklädd fönsterdörr i 3-glas med mycket god isoleringsförmåga (2 st lågemissionsglas (LE) och varmkant (Super Spacer)). Ett låg U-värde på 1.1 ger bra förmåga till isolering och bullerskydd. 10 års garanti som täcker kondens i isolerrutan och rötskador (fabriksmålade fönsterdörrar).

» Från 7975 kr

4-delat fasadparti i aluminium med skjutdörrar – 3-glas

Fasadparti med aluminiumfönster och skjutdörrar

Ett stort och brett fasadparti som ger närhet till utemiljön och stort insläpp av ljus dagtid. Har senaste skjutdörrsteknologin med dubbla skjutdörrar.

»Från 52 995 kr

Reservation för att priserna kan ha ändrats och ingår i kampanjer.