Effektfönster

Effektfönster är ett varumärke som ägs av Netray AB i Kristianstad, som har många års erfarenhet av både trä- och glasindustrin. I deras fabrik tillverkas 3-glasfönster med låga U-värden och de gör vridfönster, fönsterdörrar och fasta fönster. Många av Effektfönstren är aluminiumbeklädda ramar med en kärna av trä för att fönstren ska vara lätta och kräva så lite underhåll som möjligt.

En återförsäljare åt Effektfönster med nätbutik är Hemfint.se. De har ett ganska brett utbud med många olika utformningar. Alla fönstren har fabriksgaranti på 2 år och en 5-årig garanti på glas och form.

Exempel på Effektfönsters aluminiumfönster

3-glas aluminiumfönster utåtgående – 2-Luft – U-värde 1,1

Sidohängt aluminiumfönster med bra isoleringsförmåga med ett U-värde på låga 1.1. Fönstren finns som ett, två och tre luft. Det går att lägga till spröjs, annat glas än klarglas och spaltventiler.

3-glas aluminiumfönster utåtgående - 2-Luft - U-värde 1,1

Många färgval på fönsterramarna

Man kan beställa fönstren med många olika färgval och det går att ha en färg utvändigt och en annan invändigt. I grundutförande är det Vit NCS som är förvalt och ger ordinarie pris.

Väljer du en annan färg får du betala lite extra, just nu 469 kr per sida. Vill du byta färg både på den invändiga ramen som den ytter kostar det alltså 2 x 469 kr extra.

Har du ett önskemål om att få de målade i en färg som inte finns kan du skicka in en egen NCS-kod. Då väljer man just Specialfärg vid beställningen och sen efter lagd order skickar man in koden.

Fönsterdörr – 3-glas – Aluminium – U-värde: 1,1

Aluminiumbeklädd fönsterdörr i 3-glas med mycket god isoleringsförmåga (2 st lågemissionsglas (LE) och varmkant (Super Spacer)). Ett låg U-värde på 1.1 ger bra förmåga till isolering och bullerskydd. 10 års garanti som täcker kondens i isolerrutan och rötskador (fabriksmålade fönsterdörrar).

Aluminiumbeklädd fönsterdörr från Effektfönster

4-delat fasadparti i aluminium med skjutdörrar – 3-glas

Ett stort och brett fasadparti som ger närhet till utemiljön och stort insläpp av ljus dagtid. Har senaste skjutdörrsteknologin med dubbla skjutdörrar.

Fasadparti med aluminiumfönster och skjutdörrar

Reservation för att priserna kan ha ändrats och ingår i kampanjer.

Omdömen och recensioner om Effektfönster

Vi har läst igenom många produktrecensioner som skrivits på Hemfint och Effektfönster får väldigt bra omdömen överlag. De har ett stjärnsystem från 0 till 5 och snittbetyget ligger nästan alltid mellan 4,5 – 5,0.

Bland de positiva omdömena förekommer ord som rejäla, bra kvalitet, mkt bra pris och prisvärda.

Av de få negativa orden som skrivits om Effektfönster är det flera som tycker att de var lite tröga att öppna i början, men att det blev lättare efter några gångers användning.

Du kan läsa alla recensionerna här.

Rulla till toppen